De evenementenkalender is samengesteld door stadspromotie Naarden.

Zomerse wandeling rond het Naardermeer (17 km)
Maak in het voorjaar en de zomer een prachtige wandeling rond het Naardermeer of volg het kortere Laarzenpad. Start bij Gasterij Stadszigt op een steenworp afstand van Naarden-Vesting.
Voor routes en kaarten www.naardermeer.nl, www.gasterijstadszigt.nl

Elke zondag om 13:00 uur. Vestingmuseum, Naarden-Vesting. Een gratis rondleiding met ter afsluiting een daverend kanonschot. Entree van het museum is niet gratis m.u.v. de MJK. 

Elke 1e zondag van de maand. Vestingmuseum, Naarden-Vesting. Schuttersdag. Kanonniers van het garnizoen laten in uniform saluutschoten horen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Elke 3e zondag van de maand. Vestingmuseum, Naarden- Vesting: Schuttersdag. Kanonniers van het garnizoen Naarden laten in uniform saluutschoten horen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Elke 3e zondag van de maand, 2e Paas-en Pinksterdag en 2e Kerstdag.
Stadswandeling met gids. Een wandeling van 5 kwartier door de historische vestingstad o.l.v. een ervaren en enthousiaste gids. Start om 12.30 uur vanaf het Ruijsdaelplein. Meelopen kost € 3,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kaartjes te koop bij de VVV en reserveren niet nodig.

School ! Kunst uit de klas - 1 februari t/m 12 mei 2019 Comeniusmuseum - Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Tentonstelling met kunstwerken van kinderen over school uit verschillende landen in de wereld. Tevens kinderkunstwedstrijd "Kunst uit de Klas" . Informatie www.comeniusmuseum.nl

 
De VOC in Sri Lanka
Tentoonstelling over Nederlandse Forten in Sri Lanka in het Vestingmuseum van 
Zaterdag 19 mei t/m April 2019.
Info op www.vestingmuseum.nl

De Grote Kerk gaat weer open voor publiek vanaf 7 juli 2019.

In de Mess 
April en Mei 2019
Podium de Mess is een prachtig klein theater en unieke culturele plek in het hart van de Vesting Naarden op het Adr.Dortsmanplein 1B.
Informatie en kaarten op www.demess.nl


Discozwemmen - Vrijdag 25 januari 2019
Sportcentrum de Lunet van 19.00 tot 20.30 uur.
Zwemmen en dansen met een echte disco - 6 t/m 13 jaar met een A-diploma. www.sportcentrumdelunet.nl


Actuele evenementen kunt U vinden op www.vvvnaarden.nl